Navigace :: Rozcestník > Aktuality
Aktuality (6.6.2008, zdechov.cz)
Starosta obce Zděchov svolává podle § 92 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zákon) ve znění pozdějších změn a doplňků 19. zasedání zastupitelstva obce Zděchov, které se koná ve čtvrtek 26. června 2008 v 18. 00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu ve Zděchově.

Obecní úřad ve Zděchově hledá z řad studentů nebo aktivních důchodců vhodného kandidáta pro obsluhu koupaliště v letošním roce. Koupaliště bude napuštěné a připravené již tuto sobotu. Předpokládaný nástup v polovině června, ukončení v polovině srpna. Bližší informace poskytne starosta obce.

Vážení spoluobčané,
během příštího týdne započne rozsáhlá oprava lesních cest v údolí Místný (Od Frýdlů ? Solisko ? Slovačica). Bude potřeba navést poměrné velké množství kameniva, což sebou nese zvýšený pohyb nákladních automobilů. Proto vás prosím o trpělivost a pochopení.

Vážení spoluobčané,
v minulém týdne se do vašich poštovních schránek dostal dotazník. Jak jistě víte, pilně pracujeme na tom, aby koupaliště mohlo být zase řádně a oficiálně provozováno. K tomu však je potřeba získat potřebné finanční prostředky. Chceme tedy využít Regionálního operačního programu Střední Morava a do konce měsíce června podat žádost o dotaci na rekonstrukci koupaliště, včetně vybudování víceúčelového hřiště. Prosím tedy o vyplnění dotazníků, které podpoří naši žádost o finanční prostředky.
Dotazník si můžete stáhnout http://www.zdechov.cz/dwload/ou_uredni_deska/2007/58/080606_155925.xls>zde

Děkuji
Bc. Tomáš Kocourek
starosta obce