Navigace :: Rozcestník > Aktuality
Informace k novému internetu (13.11.2005, George)
Takže nabídka DomiNetu pro nás není přijatelná , protože nabízí megabit za vyšší cenu, další čekání je pro nás nepřijatelné, a protože firma Internext je větší a kvalitnější poskytovatel. Nabídku Domi-Netu naleznete v sekci Nabídky připojení.
Obsah emailové komunikace mezi mnou a panem Raškou z Domi-netu si můžete přečíst v diskusním fóru.
Je tedy rozhodnuto pro Internext. Protože je pro vás cena za 1 mbit/s stále příliš vysoká, pokusím se vyjednat rychlost 512 kbit/s, která se odhadem pohybuje okolo 8000 Kč/měsíc s DPH. Jakmile bude dostatečný počet lidí, zvednem rychlost na 1 mbit/s. Dále jsem požádal o přehodnocení nabídky na 1 Mbit/s neboť od sestavení poslední nabídky uplynulo již asi 6 měsíců. Po dvou týdnech se mi nedostalo odezvy na moje dva emaily, a proto během týdne obchodníkovi zavolám přímo na telefon. Pokud máte k brzkému vyjednání přípojení nějaké připomínky, tak je napište do diskusního fóra a nebo přímo mě na email nebo telefon. Nic již nestojí v cestě k podepsání smlouvy. I když mi někteří členové dokázali, že s palcením budou problémy a to hlavně pro mě, jelikož to mám na starost. Pokud se ještě někdo chce cuknout, tak tak učinte za včasu, protože později to bude možné jen s tříměsíčním předstihem. Cílem je samozřejmě dostat cenu pod 500 Kč/měsíc.
Původní plán přechodu na nový internet během prázdnin holt nevyšel. Snad nám Internext realizuje přípojku než přijde zima.