Navigace :: Rozcestník > Aktuality
Odečtení peněz za Květen a Červen (3.6.2006, George)
Byla mi doručena druhá faktura od firmy Internext a to na měsíc Červen. Byla tedy již zaplacena faktura za Květen včetně instalačního poplatku a dnes také za Červen. Kopie faktur naleznete v sekci Finance pod odkazem Faktury za Internet. Je zde pro představu uvedena i faktura za dřívější internet přes CDMA od firmy Eurotel.
Mnoho lidí se nyní dostalo do mínusu a je nezbytné, aby co nejdříve dorovnali svůj účet do plusu, a to nejlépe na více měsíců dopředu. V opačném případě jsem nucen přistoupit k blokování internetu do doby než bude účet dorovnán.
Peníze můžete také poslat prozatímně na můj účet 86-7755240207/0100, než bude zřízen účet pro občanské sdružení. Nezapomeňte uvést do zprávy pro příjemce heslo ZDECHOVNET.
Dnes byla také Eurotelem vyřízena reklamace poškozeného CDMA modemu a to náhradou za jiný kus. Přitom reklamace trvá již od 27.4. a ani dosud jsem nedostal náhradní modem. Podle dalších informací bude náhradní CDMA modem z nějaké nové řady. Tyto modemy však nejsou momentálně na skladě, takže na něj musíme ještě počkat. Náhradní modem naštestí již nepotřebujeme a bude snad brzy prodán.
Sepsali jsme konečně také formulář pro vypovězení smlouvy na internet u Eurotelu. Tím bude snad ukončeno nepěkné období připojení naší sítě přes bezdrátový internet firmy Eurotel.