Navigace :: Rozcestník > Aktuality
Zděchov - Růžďka 1:3 (1:2) (19.5.2013, Karel Frýdl)
Zápas jara ve Zděchově mohl definitivně rozhodnout o postupu Růžďky do vyšší soutěže. Do Zděchova vyrazilo i spoustu fanoušků hostů. Od začátku zápasu vypadali sice hosté techničtěji a kondičně lépe, ale byli to domácí, kteří si vytvořili mírný tlak, bohuže s ojedinělé akce padla první branka do domácí sítě, když hráč centroval z první na první tyč a domácí obránci byli pomalejší, hráč Růžďky pohodlně skóroval.
Zděchov mohl vyrovnat, tyčka hostí byla proti a bylo to 0:2, když si obrana opět nepohlídala rychlý naběh, se vsítěním branky už opět nebyl problém. Zděchov se chtěl vrátit do zápasu a byl to Vlasťa Potočný, který krásně zavěsil hlavou. Hosté znervózněli, domácí měli další šance na vyrovnání, ale první půli vyhráli hráči Růžďky. Po změně stran hosté potvrdili svůj postup, nedorozumění v zděchovské obraně opět potrestali. Zděchov už toho do konce moc nevymyslel, nastřelil sice břevno, ale utkání bylo rozhodnuto, fanoušci Růžďky mohli slavit postup a na hřišti stříkalo šampaňské. I přes prohru viděli diváci, kteří obsadili všechny místa k sezení, kvalitní fotbal, ke kterému přispělo i pěkné počasí.
Branka Zděchova: Vlastislav Potočný
Sestava Zděchova: Frýdl Karel - Vaněk Karel, Kubík Josef (Mikulenčák Roman), Sekula Alan, Metelka Tomáš - Kocourek David, Michálek Petr, Matuška Zdeněk, (Macek Jaroslav), Machala Jiří - Potočný Vlastislav, Mikulenčák Tomáš