Navigace :: Rozcestník > Aktuality
Leskovec - Zděchov 4:1 (1:1) (4.5.2015, Karel Frýdl)
Hosté přijeli k zápasu v devíti lidech a hráli v oslabení až do 20. minuty, pak se síly vyrovnaly, když jim přišli chybějící hráči. Z ojedinělého protiútoku se ujali Zděchovjané vedení, Ondřej Blaha sám prošel přes tři obránce a zakončil pěkný únik. Hned bylo bohužel vyrovnáno, útočník domácích přehodil brankáře Frýdla. Ten svoji chybu napravil, když chytil ještě do přestávky penaltu a stav byl stále 1:1. Po změně stran už naši hráči nestačili rychlému tempu hráčů Leskovce a rychle jim docházely síly, možná i proto, že neměli koho na střídání, nově se může střídat až 5 hráčů, Zděchov byl rád že utkání dohrál v plném počtu. Domácí mohli zvítězit i vyšším rozdílem, vlastní nemohoucností další branky nepřidali, i tak zvítězili zaslouženě.
Zhoršuje se morálka docházky hráčů Zděchova, proto pokud chceme, aby fotbal pokračoval i příští sezónu, bude muset vedení najít v létě nové hráče, kteří budou chodit pravidelně, s těmi, kteří zájem hrát fotbal nemají se rozloučíme.
Branka Zděchova: Ondřej Blaha
Sestava Zděchova: Frýdl Karel - Zajíček Pavel, Zich Jaroslav, Baroň Michal, Metelka Tomáš - Kocourek David, Blaha Ondřej, Macek Jaroslav, Mikulenčák Roman - Vaněk Karel, Pončík Patrik