Navigace :: Rozcestník > Aktuality
Akce autovraky - podzim 2008. , Cvičení (19.9.2008, zdechov.cz)
VSETÍN (26.8.2008) ? I letos na podzim dostanou občané Vsetína a přilehlých obcí možnost zdarma se zbavit vysloužilých vozidel. Město Vsetín ve spolupráci s odbornou firmou totiž pořádá v pátek 19. září další akci autovraky.

Sběr autovraků se již tradičně uskuteční v areálu Technických služeb Vsetín v Jasenicích, a to od 12.30 do 16.30 hodin. Majitelé vozidel si proto musí zajistit dopravu svého vysloužilého vozidla na toto místo, vše ostatní již bude v režii specializované firmy, která zajišťuje ekologickou likvidaci vraků. ?Vozidla však musí být kompletní, to znamená včetně motoru a převodovky. Majitelé pak na základě předložení občanského průkazu a velkého technického průkazu vozu obdrží doklad, na jehož základě dojde k odepsání auta z evidence,? připomněl Vratislav Mareš z odboru životního prostředí vsetínské radnice.

Podobné akce organizuje vsetínská radnice již čtyři roky a bezesporu přispívají k odstraňování vysloužilých vozů z okrajů vozovek a parkovišť nejen ve Vsetíně.

?Jen při akci, která proběhla letos na jaře, bylo totiž odevzdáno téměř sto vysloužilých automobilů, které byly ekologicky zlikvidovány,? připomněl Mareš.

Bližší informace získáte na odboru životního prostředí tel. 571 491 324.


Cvičení
Kdo má chuť udělat něco pro své zdraví a línii, ať si přijde 1.10.2008 v 19.00 hod zacvičit do tělocvičny ZŠ Zděchov. Po roční pauze budeme opět každou středu cvičit.
Petra Kocourková